Voor alle werkzaamheden die wij voor u gaan uitvoeren, ontvangt u altijd gratis een offerte. Voor het maken van een offerte maken wij met u een afspraak om het werk te bekijken en op te meten.  Indien hourotreparaties of deelvervangingen nodig zijn, wordt een gerenommeerd aannemersbedrijf ingeschakeld. Zij zorgen voor een identieke vervanging of een goed alternatief. Hierna kunnen wij zorgen voor een prima eindresultaat. Wij verzorgen de coƶrdinatie en de financiĆ«le afhandeling. Ook het gebruik van een hoogwerker of ander klimmateriaal is onderdeel van de offerte.
U weet dus vooraf altijd met welke kosten u te maken krijgt, dat voorkomt achteraf onaangename verrassingen!

Schilderwerk

U kunt kiezen voor het schilderen van een heel woonhuis, een etage, of juist voor gedeelten van de woning, zoals een voordeur of een achterdeur.
Wij werken uitsluitend met professionele verfmerken. U kunt uw voorkeur voor een bepaald merk bij ons aangeven ( o.a. Sigma , Sikkens , Wijzonol , Einza en Boomstoppel).
Indien u dat wenst, ontvangt u een verftechnisch bestek, waarin exact staat omschreven welke werkzaamheden uitgevoerd worden en welke materialen worden gebruikt. Ook hieraan zijn geen kosten verbonden.